(0297) 325709    

Onderhoud

U bent hier

Garantie op levensduur planten

U wilt dat uw planten zo lang mogelijk fris en representatief te blijven. Het afsluiten van een onderhoudscontract met garantie zorgt ervoor dat u de volledige verzorging en eventuele plantvervanging over laat aan een vakkundig onderhoudsmedewerker. Iedere maand krijgen de planten water en voeding. Preriodiek worden de planten gesnoeid, gedraaid en worden de planten en bakranden afgestoft. Bij plantziekten en plagen worden er tijdig maatregelen genomen om dit te verwijderen of onder controle te houden.

Korte communicatielijnen

Als klant heeft u een vaste onderhoudsmedewerker. Hij of zij wordt een vertrouwd gezicht voor uw organisatie. Tijdens de maandelijkse onderhoudsbezoeken worden de planten volledig verzorgd. Heeft u interne verhuizingen, uitbreidingen of inkrimpingen? Uw onderhoudsmedewerker zal u gevraagd en ongevraagd advies geven over het op juiste wijze meebewegen van de interieurbeplanting. Zijn er nog grotere veranderingen op facilitair gebied waar groen van toepassing is? Naast uw vaste onderhoudsmedewerker heeft u een vaste accountmanager die u graag verder helpt. Door korte communicatielijnen heeft u de groene zaken met ons snel voor elkaar.

Onderhoud op hoogte

Bruinsma heeft onderhoudsmedewerkers die gespecialiseerd zijn in het onderhouden van groen op grote hoogte, zoals bijvoorbeeld plantenwanden. Dit betekent dat er gebruik gemaakt wordt van bouwstellingen, hoogwerkers en abseilconstructies. Veiligheid staat hierbij voorop! Deze medewerkers zijn dan ook uitgerust met gecertificeerde klimmaterialen en zijn in het bezit van vereiste certificaten voor dit werk.

  

 

 

Flexibel onderhoudscontract

Als u een onderhoudscontract bij Bruinsma afsluit, doet u dit voor een jaar. Als wij niets van u vernemen,  wordt het contract automatisch met maximaal een jaar verlengt. Wij begrijpen heel goed dat u geen contracten voor 3 jaar of langer af wilt sluiten. U moet flexibel kunnen zijn als uw organisatie hierom vraagt. Heeft u op dit moment planten waarvan u de verzorging uit wilt besteden? Vraag een voorstel voor een onderhoudscontract aan. 

 

 

 

 

Groene vingers

Geen idee hoe u planten lang mooi moet houden? Geen probleem, het onderhoudsteam van Bruinsma beschikt over groene vingers. Zij hebben niet alleen een vakopleiding gevolgt, maar ook al jarenlang ervaring op dit gebied. 

 

 

Wat we doen, doen we goed.

Onze wens is dat u doorlopend tevreden bent over de onderhoudswerkzaamheden aan uw beplanting. Het onderhoudsteam wordt daarom doorlopend getraind op communicatie, vakkennis, veiligheid, nieuwe producten en het nemen van initiatief en verantwoordelijkheid. Zo blijven zij gemotiveerd om u zo flexibel en vakkundig mogelijk te helpen bij uiteenlopende wensen in projectmatig groen. Onze kwaliteitsmedewerker bezoekt iedere week relaties om te zien of alle onderhoudsmedewerkers een uniforme werkwijze in praktijk brengen. 

 

 

Binnentuin - Ziekenhuis - centrale hal
Binnentuin
Interieurbeplanting - Woningcorporatie
Interieurbeplanting
Groendecoratie - Restaurant
Interieurbeplanting
Binnentuin - Gemeentehuis
Interieurbeplanting
Plantenwand - Verlichtingsspecialist
Plantenwand
Plantenwand - Leverancier huishoud apparatuur
Plantenwand
Binnentuin - Centrale hal sportmerk
Binnentuin
Groendecoratie - Restaurant
Interieurbeplanting
Binnentuin - Winkelcentrum
Binnentuin
Plantenwand - Centrale hal - gemeentehuis
Plantenwand
Interieurbeplanting - Ontmoetingsruimte - gemeentehuis
Binnentuin
Interieurbeplanting - Centrale hal - Zorgverzekeraar
Interieurbeplanting
Binnentuin - Centrale hal - showroomruimte woonindustrie
Binnentuin
  • Bruinsma Natuurlijk

  • Noorddammerweg 1/ais
  •         1424 NV  De Kwakel
  • 0297-325709
  • [email protected]

Offerte aanvragen

Laatste nieuws