Interieurbeplanting

U bent hier

 

Wat levert interieurbeplanting op?

Door het toepassen van levend groen op de werkplek kun je het volgende bereiken:

      - Meer sfeer creeren

      - De luchtvochtigheid verhogen

      - De akoestiek kan verbeteren

      - Er kan een natuurlijke scheiden aangebracht worden tussen werkplekken 

      - Een gevoel van privacy en comfort kan verhoogd worden

     -  Je kunt ziekteverzuim terugdringen

 

 

 

Green Creations Centre

What’s the green in you? Deze vraag staat centraal in het Green Creations Centre van Bruinsma Natuurlijk. Met haar Green Creations Centre biedt Bruinsma de mogelijkheid om volop inspiratie op te doen voor het inrichten van jouw organisatie met bijvoorbeeld plantenwanden, groene roomdividers, hangend groen, wisselende balie arrangementen, mospanelen, living curtains en nog veel meer wat groeit en bloeit. De door Bruinsma zelf ontworpen, en hier gepresenteerde, Green Creations productlijn biedt een andere blik op duurzaam groen.  In ‘The Green House’ kun je met een groenadviseur, of kunnen architecten, stylisten en projectinrichters met hun klanten, ideeën uitwerken voor een groene gezonde werkomgeving. Kom langs en ontdek wat groen met jou doet!

 

 

  

Let’s green your workspace!

 

 

 

 

Groenvoorstel op maat

interieurbeplanting

Ieder interieur is anders en iedere plant is anders. Daarom is het laten maken van een groenvoorstel op maat nodig voor een succesvol resultaat. Onze adviseur bekijkt het gebruik van kleuren en materialen in de omgeving. Wat is de lichtsituatie, welke grondoppervlakte is beschikbaar en welke doelstellingen heb je voor ogen? Ook bij weinig licht en ruimte zijn er vaak nog leuke creatieve mogelijkheden, zoals verticaal of hangend groen. Doe alvast wat inspiratie op met de online documentatie of bezoek ons Green Creations Centre met voorbeelden en maak een afspraak voor een groenvoorstel op maat.

 

 

 

 

 

 

Een hartelijke ontvangst

interieurbeplanting

Wilt je jouw relaties en collega's een hartelijke ontvangst bieden als ze binnen komen? Denk dan eens aan een wisselarrangement op de balie of bij de entreedeur. Plantenbakken voor de deur en een mooie schaal op de balie geven een goede eerste indruk. Door dit ieder kwartaal te laten wisselen, heb je steeds een nieuwe frisse look!

Vraag voor jullie balie een gratis proefplaatsing aan en bekijk welk effect dit heeft op de sfeer. Bloeiende wisselplanten zijn flink wat voordeliger dan wekelijks een verse bos bloemen.

 

 

 

 

 

 

 

Healing Environment

interieur beplanting

Steeds meer zorginstellingen laten binnentuinen aanleggen waar bewoners en/of patienten tijd door kunnen brengen. Het positieve effect, in deze healing environment, heeft zich al lang geleden bewezen. Mensen komen tot rust in de natuur en dit stimuleert een spoediger herstel.

Bekijk de toelichting op project op foto . Toepassing van groen binnen de healing environment van het Meander Ziekenhuis in Amersfoort.

 

 

 

 

Groene scheidingswand
Interieurbeplanting
Luxe plantenbak op zuil
Interieurbeplanting
Planten in kastenwand
Interieurbeplanting
Plantengroep
Interieurbeplanting
Kunstbeplanting in hotel - Badhoevedorp
Interieurbeplanting
Binnentuin - Ziekenhuis - centrale hal
Binnentuin
Green Roomdivider - Verplaatsbare plantenwand
Interieurbeplanting
Planten in kastenwand
Interieurbeplanting
Plantenwand - Grimex verlichting
Plantenwand
Moswand / Mospaneel /Mosschilderij
Plantenwand
Plantenbakken natural look
Binnentuin
Bloemstuk balie
Interieurbeplanting
Green Roomdivider open - Verplaatsbare plantenwand
Binnentuin
Kastenwand met planten
Plantenwand
Plantenwand / plantenmuur / groenwand
Interieurbeplanting
Planten in kast
Binnentuin

Offerte aanvragen

Laatste nieuws