Plantenwand

U bent hier

 

Inspireren met groen?

Een plantenwand is een echte eyecatcher. De variatie van groentinten, de wisselende structuren van het blad en de groei die de wand doormaakt, zorgen voor steeds een ander beeld.

    

 

 

 

 

 

 

 

 

Toepassing verticaal groen

 

 

 

 

 

 

 

Een entree wordt verrassender als er een 'levend schilderij' in hangt. Moeten uw bezoekers soms even wachten? Met een plantenwand biedt u een interessante aflleiding. Door de verticale toepassing van planten, heeft u weinig vloeroppervlakte nodig om veel indruk te kunnen maken.

Nuttige projectbeplanting

Een kleinere plantenwand op het uiteinden van een lange gang, doet deze korter lijken. En in een rumoerige kantoortuin absorbeert de wand geluidsgolven. Verder is de ideale verplaatsbare sheidingswand een Green roomdivider die aan beide zijden opgeplant wordt. Hiermee kunt u een natuurlijke scheiding aanbrengen tussen werkplekken, spreek- of loungeruimten. Nuttig, twee vliegen in één klap!

Verwelkom uw bezoekers en collega's met een bewuste groene uitstraling. Neem contact op met onze plantenwandenspecialist om toepassingsmogelijkheden in uw pand te bespreken. Wacht daarmee niet tot uw project volledig ingericht is. Er is in een vroeg stadium van inrichting vaak meer technisch mogelijk dan later.

Investeringsaftrek bij aankoop Green Screen

Bij een oppervlakte vanaf 5m2 en een minimaal aankoopbedrag van 2401 euro ex. BTW aan inpandig muurbegroeiingssysteem, kan er gebruik gemaakt worden van de kleinschaligheidsaftrek KIA en de milieu investeringsaftrek MIA (Code F6423). De MIA heeft te maken met het positieve effect wat een plantenwand heeft op een binnenklimaat. Dit betekent dat totaal 64% (28% Kia en 36% MIA) van de investering in mindering gebracht mag worden op uw bedrijfsresultaat. 

 

 

 

Hoge plantenwand

Heeft u een hele hoge wand waar u iets bijzonders op wilt laten gebeuren? Denk dan eens aan een modulair opgebouwde plantenwand met een geautomatiseerd watergeefsysteem. Iedere gewenste afmeting kan gemaakt worden, ook als er obstakels of oneffenheden in de wand zitten. Door het afsluiten van een onderhoudscontract wordt de wand goed in vorm en conditie gehouden.
 

Lange plantenwand

Heeft u een lange wand tot maximaal drie meter hoog? Dan kan er een modulair systeem toegepast worden of een geschakeld systeem bestaande uit vaste eenheden. Bij een hoogte van maximaal drie meter is een handmatige watergift mogelijk.

Kamerhoge plantenwand

Als u een standaard kamerhoge ruimte heeft die wat sfeer kan gbruiken, dan is een plantenwand van zo'n 2 meter hoog en 1 meter breed een verrassend object. 

Ervaring

In de afgelopen jaren heeft Bruinsma veel geinvesteerd in het opdoen van kennis over plantenwanden. Er zijn veel soorten plantenwanden getest en gevolgd, veel technische verbeteringen in aangebracht en er zijn duidelijke keuzes gemaakt. Een plantenwand vraagt van u een  investering die jarenlang mee dient te gaan. Bruinsma heeft gekozen voor het werken met een aantal typen wanden, waarvan de kwaliteit zich bewezen heeft. De modellen tot 3 meter hoog zijn ons eigen ontwerp.  

 

 

Een levend schilderij

De Green picture wordt ook wel 'levend' schilderij genoemd. U kunt kiezen uit verschillende afmetingen, diverse kleuren lijsten en strakke of gemixte beplanting. Dit sierraad voor aan de wand is eenvoudig te verzorgen.

   

 

 

 

Een natuurlijke scheidingswand

Met de Green roomdivider heeft u een product met twee functies in één. Een systeem om een scheiding mee aan te brengen in een ruimte en beplanting die voor een gezellige en gezonde omgeving zorgt. De Green roomdivider is 175 cm hoog, 125 cm breed en 40 cm diep.  Het RVS frame kan in diverse RAL kleuren uitgevoerd worden. Het frame heeft verzonken wielen en is dus verplaatsbaar. Er komt geen electriciteit aan te pas. De Green roomdivider kan aan beide zijden beplant of met mos opgemaakt worden. Eventueel kan er ook een white of krijtbord in verwerkt worden. Vraag een offerte aan voor deze multifunctionele roomdivider. Het frame kan helemaal gesloten of open zijn.

   

 

Groene scheidingswand
Interieurbeplanting
Luxe plantenbak op zuil
Interieurbeplanting
Planten in kastenwand
Interieurbeplanting
Plantengroep
Interieurbeplanting
Kunstbeplanting in hotel - Badhoevedorp
Interieurbeplanting
Binnentuin - Ziekenhuis - centrale hal
Binnentuin
Green Roomdivider - Verplaatsbare plantenwand
Interieurbeplanting
Planten in kastenwand
Interieurbeplanting
Plantenwand - Grimex verlichting
Plantenwand
Moswand / Mospaneel /Mosschilderij
Plantenwand
Plantenbakken natural look
Binnentuin
Bloemstuk balie
Interieurbeplanting
Green Roomdivider open - Verplaatsbare plantenwand
Binnentuin
Kastenwand met planten
Plantenwand
Plantenwand / plantenmuur / groenwand
Interieurbeplanting
Planten in kast
Binnentuin

Offerte aanvragen

Laatste nieuws